Hem / Äta
Instagram

För oss är mat en passion

Vårt kök har en klassisk svensk utgångpunkt. Våra kockar jobbar mycket med säsongens råvaror och lokalproducerad mat från bl.a Älvkarleby Lax & Vilt. Vår à la carte meny byts 4 gånger per år och detta sker när säsongerna byter av varandra.

Vår restaurang/frukostmatsal rymmer upp till 130 personer och är handikappanpassade så väl som receptionen och ett antal av hotellrummen. 

Ingen som besöker Älvkarleby bör missa den underbart goda och välkända laxen och många är de som imponerats av vårt julbord med lax i centrum. Har du inte tid att njuta av laxen på plats går det utmärkt att köpa med sig en bit hem! Hos oss hittar du även matlådor och smörgåstårtor.

Vill ni uppleva något extra?
Boka gärna en matlagningskurs, delikatessprovning som tex. vin, whiskey och choklad eller varför inte en tema-middag med liveuppträdanden eller ett föredrag om ett intressant ämne.

 

                         
Boka oss till
er festlighet
Bilder
restaurang
                Bilder
uteservering
Öppettider

Á la carte meny

Busslunch

Lördag den 16/11 är restaurangen fullbokad.
Lördagar 

á la carte 12.00 - 22.00 
(kök till 20.00)
Söndagar 11.00 - 14.00 (brunch) (ej i december)
frukost 06.30-9.30 Vardag
frukost 07.30-10.30 Helg
Vardagar

Öppet utefter bokning. 
Vänligen kontakta oss här

Kom till oss och låt er grupp njuta av en vällagad lunch i vacker miljö. Ring  eller maila oss för en meny.


Under sommaren (v25-33) har restaurangen öppet 07:30 - 22 alla dagar i veckan! (köket kl  12 - 20)
Vid sena kvällar då hotellrestaurangen är stängd så kan ni äta på många andra ställen i Älvkarleby se dessa och deras öppettider på visit Älvkarleby, Till deras hemsidaSe ett smakprov från en fantastisk fest i vår restaurang